Üdvözöljük a Dr. MARGARET DENT Fogászati Rendelő honlapján.

 

Pácienseink egészsége és ragyogó mosolya a legfontosabb számunkra. Nagy örömmel mutatjuk be új fogászati klinikánkat, melyet arra terveztünk, hogy a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást nyújtsuk, egy meleg és barátságos környezetben. Magasan képzett és empátiával rendelkező fogászati szakembereinkkel elkötelezettek vagyunk, hogy a teljes fogászati kezelése során kényelmét biztosítsuk, és megelégedettségét elnyerjük.

Rendelőnkben tudjuk, hogy a szájüregi egészség kulcsfontosságú szerepet játszik az Ön általános jó közérzetének kialakításában, ennek elérésben segítünk Önnek. Teljes körű fogászati ellátást kínálunk, amely testre szabottan igazodik az Ön egyedi igényeihez.

 

A rendszeres ellenőrző vizsgálatokkal és dentálhigénés kezeléseinkkel  hosszabb ideig meg tudja őrizni fogai egészséges állapotát. A legkorszerűbb helyreállító kezeléseinkkel és az alkalmazott esztétikai eljárásokkal, törekszünk egy olyan kivételes fogászati ellátás biztosítására, amely bármely életkorban lévő betegünk elégedettségét, és egészségét szolgálja.

A legmodernebb technológiával felszerelve és a legújabb fogászati fejlesztéseket kihasználva elkötelezettek vagyunk az Ön érdekében, a pontos fogászati diagnózisok és hatékony kezelések nyújtása mellett.

Csapatunk tudása mindig naprakész a legújabb kutatások és technikák terén, hogy biztosítsuk, a rendelkezésére álló legmodernebb és bizonyítékokon alapuló fogászati ellátásokat.

Hiszünk abban, hogy a betegtájékoztatás és nyitott kommunikáció alapvető fontosságú az optimális szájhigiénia eléréséhez. Ezért fontos az számunkra, hogy megbeszéljük az Ön felmerülő esetleges aggályait, elmagyarázzuk a kezelési lehetőségeket és megválaszoljuk kérdéseit. Elkötelezettek vagyunk az Ön fogászati kezelési tervének kidolgozásában, amely figyelembe veszi majd az Ön egyedi fogászati céljait.

 

Látogasson el a DR. MARGARET DENT új Fogászati Rendelőjében, és tapasztalja meg a különbséget a fogászati ellátás terén. Egészséges és gyönyörű mosolya várja itt Önt, és természetesen izgatottan várjuk, hogy partnerei lehessünk ebben.

 

Munkatársaink

Dr. Balaton Zsófia

fogorvos

Rólam bővebben
Azon szerencsések közé sorolhatom magam, akiknek a munkájuk a hivatásuk. Célom, hogy a pácienseimmel kialakuljon egy biztonságos, bizalmas légkör, ahol a félelem oldódik és közösen együttműködve elérjük a kívánt eredményeket rövid- és hosszútávon egyaránt. 
2016 óta bővítem tapasztalataimat a fogászatban, már az egyetemi éveim alatt is folyamatosan dolgoztam különböző magánrendelőkben, hogy általam nagyrabecsült szakemberektől tanuljak. Szakmai szemléletem, hogy az embert egészben kell látni és egyénileg meghatározott komplex megoldásokat kell nyújtani az egészségügyi problémákra, amik funkcionálisan és esztétikailag életminőséget javítanak.

dr. Kovács Emese

fogszakorvos

Rólam bővebben

Üdvözlöm Önt a Dr. Margaret Dent honlapján. Dr. Kovács Emese vagyok és több, mint 20 éve foglalkozom fogászattal. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgám van, de érdeklődésem korán a szájsebészet és az implantológia felé fordult. Így folyamatosan ezeken a szakterületeken képzem magam tovább. 2019-ben végeztem el Münsterben a Mester Implantológiai szakképzést, ahol M.sc fokozatot szereztem.
Évekig oktattam fogászati asszisztenseket, rendszeresen fordítok hazai szaklapokba. Majdnem egy évtizedet dolgoztam az egyik legnagyobb betegforgalmú, határmenti klinikán, ahol elsősorban külföldi páciensek teljes szájrehabilitációját végeztem. Az időfaktor és a precizitás különös hangsúlyt kapott, így ezt a szemléletet átültettem a saját betegellátásunkba is.
Rendelőnkben főleg konzerváló fogászati ellátást végzek, fogpótlásokat, szájsebészeti fogeltávolításokat, bölcsességfoghúzásokat, implantációt és az ezzel kapcsolatos fogpótlásokat készítem el.
Fontos küldetésem, hogy a pácienseink pontos képet kapjanak a rájuk váró beavatkozásokról és azok életminőségükre gyakorolt hatásáról. Nem utolsósorban nálunk mindig jó a hangulat a szorongás és félelem oldása érdekében.

Dr. Csizmarik Emese

fogorvos

Rólam bővebben
2018-ban a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg fogorvosi diplomámat. Az eddig megszerzett tudást és tapasztalatot igyekszem a lehető legnagyobb mértékben a pácienseim javára fordítani. 
 Kiemelten fontos számomra, hogy pácienseim komfortosan, oldottan érezzék magukat a kezelések során, mindenről teljes körű, érthető információt kapjanak, és elégedettek legyenek a végeredménnyel! Előnyben részesítem a komplex fogászati ellátást.

Braun Anna Sára

dentálhigiénikus, praxismanager

Rólam bővebben

Braun Anna Sára vagyok,  több mint 10 éve dolgozom már a fogászati ellátásban, Először fogtechnikusként végeztem, majd ezután elvégeztem a fogászati asszisztensi, majd a dentálhigiénikusi, és a praxismanageri  képzést is. Nagy gyakorlatot szereztem ez alatt az idő alatt az általános fogászat, a szájsebészet, és a dentálhigiénikusi feladatok ellátásában. Dentálhigiénikusként kiemelten fontos feladatomnak tekintem a prevenciót, a helyes szájhigiénés szokások megerősítését. Szeretném segíteni Önöket abban, hogy a rendelőnkben a legjobb minőségű ellátást kapják. Praxismanagerként a napi rutin megtervezésével és irányításával a kollégáink hatékonyabb munkavégzését támogatom a rendelőnkben, az Önök elégedettségéért.

Bayer Tamara

fogászati asszisztens

Rólam bővebben
Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnàziuma és Szakközèpiskolájában végeztem, majd a Fogászati Asszisztensi szakàn szereztem szakképesítést. A szakmám a hivatásom is ebben megtaláltam önmagamat és a kreativitásomat is. Nagyon fontos számomra az emberekkel való kommunikáció és a valódi bizalmon alapuló kapcsolat létrehozása a páciensekkel.