Fogászati szűrővizsgálatok

A Fogászati Szűrővizsgálatokról részletesebben. Mit is jelent ez pontosan?

1. Állapotfelmérés: Először egy alapos és részletes állapotfelmérés keretében
értékeljük az Ön fog- és szájüregi egészségét. Ez magában foglalja a fogak és
az íny alapos vizsgálatát, valamint az esetleges problémák azonosítását. Az
állapotfelmérés eredményeit részletesen megbeszéljük Önnel, és ajánlásokat
teszünk a további kezelésekről, ha szükséges.

2. Góckutatás: A góckutatás során célunk az esetleges fertőzések, gyulladások vagy rejtett problémák korai felismerése. Ez fontos lépés a megelőzésben, és hozzájárulhat a súlyosabb egészségügyi komplikációk elkerüléséhez. Góckutatásra szükség lehet akkor is, ha ön nagyobb műtéti beavatkozásra vár, illetve egyéb egészségügyi problémája van, amire kezelőorvosa esetlegesen fogászati magyarázatot keres.

 

 

3. Kismama Szűrés: Terhesség alatt a hormonális változások a szájüregre is hatással lehetnek. Szolgáltatásunk speciális figyelmet szentel a kismamák fogászati egészségének és a terhességi komplikációk megelőzésének.

4. Stomato-onkológiai Szűrővizsgálat: Az emelkedő stomato-onkológiai esetek miatt fontos, hogy időben azonosítsuk a lehetséges kockázatokat. A szűrővizsgálat célja a rák és más súlyos betegségek korai felismerése.

5. Fogászati Röntgen: A modern röntgentechnológia használatával részletes képet kapunk a fogakról és az állkapocsról, ami segít a pontos diagnózis elkészítésében és a megfelelő kezelési terv kidolgozásában.

6. Konzultáció: A szűrővizsgálatok után személyes konzultációt tartunk, ahol részletesen tájékoztatjuk Önt az állapotfelmérés eredményeiről és átbeszéljük a szóba jöhető kezelési lehetőségeket. Fontos számunkra, hogy részletes, és érthető válaszokat kapjon orvosainktól a kérdéseire. Ez segíti abban, hogy a legjobb döntéseket hozhassa meg az fogászati egészségének elérése érdekében.