A fogfehérítés egy népszerű fogászati eljárás, amely segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét, és egy ragyogó, vonzó mosolyt eredményez az Ön számára.

A DR.MARGARET DENT Fogászati Rendelőben büszkék vagyunk arra, hogy a legkiválóbb minőségű fogfehérítési kezeléseket kínálhatjuk pácienseinknek.

A fogak idővel elveszíthetik természetes fehérségüket különböző okok miatt, mint például a kávé, tea, dohányzás vagy bizonyos ételek fogyasztása. A fogfehérítés során biztonságos és hatékony anyagokat használunk.

A fogfehérítési kezelés általában két fő módszerrel végezhető el. Az egyik a fogászati rendelőben történő fogfehérítés, ahol a fogorvos vagy dentálhigiénikus professzionális fogfehérítő anyagokat használ. Választhat otthoni fogfehérítést is, ami során a szakemberünk pontos utasításait betartva, otthona kényelmében fehérítheti fogait. Mindkét módszer kiváló eredményeket nyújthat a fogak fehérítése terén.

Fontos megemlíteni, hogy a fogfehérítés során a tömések és egyéb fogpótlások nem világosodnak, így a kezelés előtt minden esetben konzultáljon kollégáinkkal, hogy mindenképp Önnek megfelelő eredményt érjünk el.

DR.MARGARET DENT Fogorvosi Rendelőben tapasztalt fogorvosaink és Dentálhigiénikusaink gondoskodnak a biztonságos és hatékony fogfehérítésről.

Dentálhigiénia

 

A DENTÁLHIGIÉNIKUSOK fontos szerepet játszanak a fogszuvasodás és a fogínybetegségek megelőzésében, hiszen megtanítják Önnek a megfelelő fogmosási technikákat, ajánlásokat adnak a fogközti tisztításra, és segítenek kiválasztani a megfelelő szájhigiéniai termékeket, eszközöket. A helyes szájhigiéniai szokások segítenek megőrizni a fogak és az íny egészségét.

DR.MARGARET DENT Fogászati Rendelőben szakképzett dentálhigiénikusaink, segítenek ebben Önnek.

Ha szeretne többet megtudni a megfelelő fogápolásról vagy szájhigiéniás tanácsokra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Várjuk Önt rendelőnkben, hogy segítsünk elérni a ragyogó mosolyt és a fogai egészségének megőrzését.