A rendszeres fogászati ellenőrzés rendkívül fontos az Ön fogainak és szájüregi egészségének megőrzése érdekében. Mindenkinek ajánlott legalább évente egyszer fogorvosi szűrővizsgálatra elmennie. Mivel mindegyik páciens fogászati állapota más, ezért előfordulhat, hogy többször is visszahívjuk fogászati ellenőrzés miatt.
A rendszeres fogászati szűrővizsgálatok lehetővé teszik, hogy a fogorvos időben észleljen és kezeljen bármilyen fogászati problémát, még mielőtt az súlyossá válna. Ez segít megelőzni a fogszuvasodást, a fogínybetegségeket és más szájüregi problémákat. Az időben történő beavatkozás általában kevésbé invazív és kevésbé költséges kezelést eredményez.
Az ellenőrzések során a fogorvos alapos vizsgálatot végez a fogak, a fogíny és az állkapocs állapotának értékelésével. Szükség esetén röntgenfelvételeket is készítünk a rendelőben a pontosabb diagnózis kialakítása érdekében. Emellett a fogorvos vagy dentálhigiénikus fogkőeltávolítást is végezhet azért, hogy Ön megszabaduljon a fogakon felgyülemlett plakk és fogkő lerakódásától.

DR.MARGARET DENT Fogászati Rendelőben kiemelten javasoljuk, hogy jelentkezzen be rendszeresen fogászati szűrővizsgálatra, hogy megőrizze fogai egészségét és megelőzzük a komolyabb fogászati beavatkozásokat. Szakértő fogorvosaink és barátságos személyzetünk várja Önt, hogy gondoskodjon mosolyáról és szájüregének egészségéről.