A fogászati implantáció egy olyan eljárás, amely segít pótolni az elveszett fogakat, helyreállítva a természetes és esztétikus mosolyt. Ez egy tartós megoldás a foghiány kezelésére, amely az implantátum beültetéséből, a csontba integrálódásból és a fogpótlás rögzítéséből áll.

A fogbeültetés során egy titánium alapú implantátumot helyeznek el a foggyökér helyén, amely a csontba integrálódik és stabil alapot biztosít a fogpótlásnak. Ezután egy fogpótlás, például korona, híd vagy teljes protézis kerül rögzítésre az implantátumra.

Az implantátumok előnye, hogy természetes kinézetűek és érzetűek, megnövelik a harapás stabilitását és visszaadják a rágófunkciót. Emellett megakadályozzák a csontvesztést és segítenek megőrizni a környező fogak integritását.

A fogbeültetés egyéni kezelést igényel, és a kezelési tervet az orvos és a páciens együtt alakítják ki. Az eljárás általában több lépésből áll, beleértve az előzetes vizsgálatokat, az implantátum beültetését és a fogpótlás elkészítését.

Amennyiben szeretné visszaállítani fogainak egészséges állapotát és visszanyerni szép mosolyát, forduljon hozzánk a DR.MARGARET DENT Fogászati Rendelő orvosaihoz. Szakértő csapatunk segít Önnek az implantációval kapcsolatos kérdésekben és a személyre szabott kezelésben.