A TMJ (temporomandibularis ízület) az állkapocsízület, amely összekapcsolja az állkapocsot és a koponyát. A temporomandibularis ízület rendellenességei, ismertebb nevén TMJ-zavarok, különböző tüneteket okozhatnak, mint például állkapocsfájdalom, kattanás vagy kattogás az ízületekben, arcizomfájdalom, fejfájás, rágási nehézségek és nyak- vagy vállfájdalom.

Dr. MARGARET DENT Fogorvosi Rendelőben segítünk a TMJ-zavarok diagnosztizálásában és kezelésében. Szakértő fogorvosaink alapos vizsgálatot végeznek, beleértve a páciens anamnézisét, a rágóizmok és az ízületek állapotának értékelését. Az egyedi kezelési tervet a tünetek és a páciens egyéni szükségletei alapján alakítjuk ki.

Kezelési lehetőségeink közé tartozhatnak az állkapocsizom relaxációs technikák, rágóizom- és ízületi terápia, fogszabályozás, harapáskorrekció, protetikai beavatkozások és egyéb konzervatív terápiás módszerek. Célunk a fájdalom csökkentése, az állkapocs normális funkciójának helyreállítása és a páciens életminőségének javítása.

Ha Ön tüneteket tapasztal, amelyek a TMJ-zavarra utalhatnak, forduljon hozzánk bizalommal. Dr. Margaret Dent Fogorvosi Rendelőben tapasztalt szakembergárdánk segít Önnek a megfelelő kezelésben és a panaszok enyhítésében. Várjuk szeretettel, hogy visszaadjuk Önnek a komfortos és fájdalommentes rágást, és segítsünk elérni a hosszú távú javulást az állkapocsízülete és az arcizmok állapotában.